Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва

...
Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.
 
Завършва
Коментари Харесай

Премиерът Донев ще се срещне с генералния секретар на ОИСР Матиас Корман

Министър-председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. ще одобри в Министерския съвет генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Матиас Корман, който идва в София идната седмица във връзка формалното показване на отчета „ Икономически обзор на България “, направен от Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), оповестяват от държавната пресслужба.

Във вторник, 4 април, министър председателят Донев ще организира среща с господин Корман, след което в Гранитна зала на Министерския съвет „ Икономическият обзор на България “ ще бъде оповестен пред представителите на медиите.

Докладът ще бъде показан персонално от генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Матиас Корман.

Присъединяването към Организацията за икономическо съдействие и развиване е значим приоритет на външната политика на страната ни и по отношение на това България реализира засилено съдействие с Организацията за икономическо сътрудничество и раз в разнообразни посоки.

Изготвянето на отчета е наложителна стъпка по пътя на присъединението на страната ни към Организацията за икономическо сътрудничество и раз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР